The perfect guide to the casino

Superliga-rekord: FC København-stjerne kan blive solgt for over 120 millioner kroner

Jonas Wind kan blive det dyreste Superliga-salg nogensinde. Det vurderer angriberens agent og far, Per Wind.

Jonas Wind er blevet en nøglespiller for FC København, mens han også har fået sit gennembrud for det danske landshold, som han scorede for mod både Sverige og Belgien for nyligt.

Den opadgående formkurve i rødt og hvidt kan bane vejen for et stort klubskifte, som FC Københavns tidligere manager Ståle Solbakken også proklamerede for nogle måneder siden.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

I marts fortalte nordmanden nemlig, at Jonas Wind kunne blive solgt for mellem 120- og 150 millioner kroner, hvilket hans rådgiver og far Per Wind også sagtens kunne se.

– Ståle ved bedre om nogen med alle de forhandlinger, han har været igennem, hvad beløbet kan være. Men uden at det skal lyde for blæret, så er det jo nok det beløb, man snakker om. Måske endda til trods for coronakrisen, og at klubberne måske ikke har de samme penge, siger Per Wind til B.T.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jo bedre præstationer Jonas leverer på klub- og landshold, så kan man ikke undgå, at prisen stiger for en angriber som ham. Det er vel meget realistisk, selv om det også lyder som store beløb i mine ører på min søns vegne.

21-årige Jonas Wind har kontraktudløb i 2025, og hvis han bliver solgt for over 120 millioner kroner, vil han blive den dyreste spiller nogensinde solgt fra Superligaen.

FC Midtjyllands Alexander Sørloth har i øjeblikket den rekord, da han foretog et kæmpe skifte til Premier League-klubben, Crystal Palace.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Stor debat om FCK: Hvor meget taletid må Lars Seier få for sine penge i FCK?!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top