The perfect guide to the casino

Niels F. jubler over Lindstrøm og Maxsø på landsholdet

Niels Frederiksen er meget tilfreds med at se Andreas Maxsø og Jesper Lindstrøm på landsholdet, selvom omstændighederne er noget specielle.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har udtaget Andreas Maxsø og Jesper Lindstrøm til A-landsholdets venskabskamp mod Sverige, efter truppen er blevet ramt af et coronaudbrud, hvilket har sendt mange i karantæne.

Omstændighederne er specielle, men det tager ikke noget fra bedriften, mener Niels Frederiksen, der glæder sig over at have to spillere repræsenteret på nationalmandskabet.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Uanset hvad er det et skulderklap til begge spillere, og fordi de har gjort det godt for Brøndby igennem en længere periode. Jeg ved godt, at det er specielle omstændigheder, men uanset hvad viser det, at de er på landstrænerens radar.

– Jeg er glad for, at de er udtaget, og jeg synes, det er en spændende mulighed, de får, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Venskabskampen spilles på Brøndbys hjemmebane kl. 19.30 onsdag aften.

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top