The perfect guide to the casino

Hektisk deadline day i Aarhus: AGF sælger offensivspiller til hollandsk klub

Det har været en travl dag i Aarhus.

Transfervinduet kører på de sidste timer, og det har AGF udnyttet til at få renset ud i truppen.

Tidligere på dagen udlejede de Magnus Kaastrup til 1.divisionsklubben Viborg, og nu har de solgt stortalentet Kasper Lunding.

Det oplyser AGF på klubbens hjemmeside, hvor de skriver, at 21-årige Kasper Lunding skifter til hollandske Heracles, hvorfor han altså heller ikke kommer til at færdiggøre sit lejeophold i norske Odds BK.

– Lunding har gjort det godt under sit ophold i Norge og det har affødt interesse fra Holland og Heracles, som vi – sammen med spilleren – har valgt at efterfølge. Da denne mulighed opstod udtrykte Kasper et stort ønske om at skifte der til, og dermed til en liga og en klub, der spillestilsmæssigt vil passe ham rigtigt godt. Og da vi samtidig kunne blive enige med Heracles om de økonomiske vilkÃ¥r i en attraktiv transfer, sÃ¥ har vi slÃ¥et til og vi ønsker Kasper held og lykke i Holland, siger Peter Christiansen, der er sportschef i AGF.

Kasper Lunding har skrevet en tre-årig aftale med Heracles, som lige nu befinder sig på en 12.plads i den bedste hollandske række.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Hjulmand om manglende Højer-udtagelse: ‘Han har ikke ramt sit topniveau’.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top