The perfect guide to the casino

Europa League-exit koster dyrt for FCK: Kan ikke købe – men vil måske sælge to spillere!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FCK har ikke råd til at købe flere forstærkninger – men to mand kan være på vej ud.

Det kostede mindst 60 millioner kroner for FCK, at holdet missede kvalifikationen til Europa Leagues gruppespil, og da der i forvejen er udsigt til stort underskud hos sidste sæsons Europa League-kvartfinalister, er der ikke råd til at købe nye spillere.

Derfor skal man ifølge FCK-manager Ståle Solbakken ikke lægge ret meget i, at Jacob Bruun Larsen fra Hoffenheim var til stede på tilskuerpladserne til søndagens kamp mod FCN (3-2).

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg ved ikke, hvorfor han var der, og jeg har ikke inviteret ham, sagde Ståle Solbakken efter kampen til TV3. Det skriver Tipsbladet.(Du kan se en video med Ståle Solbakken, hvor han uddyber sit svar, øverst på denne side).

Hvis der skal ske noget på sidste transferdag, er det snarere afgang for at få penge i kassen for spillere, som Ståle Solbakken alligevel ikke benytter.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Vores største problem er, at vi skal have nogle spillere ud. Vi har eksempelvis tre højrebacks, og derfor har det set ud til, at Varela skulle videre. Men så er der gået koks i nogle forhandlinger. Derfor er det min største bekymring, at der er for mange spillere til for få kampe, siger Ståle Solbakken.

På den baggrund vil han gerne af med den uruguayanske højre back, Guillermo Varela, nu hvor klubben har købt Peter Ankersen hjem fra Genoa. Desuden ser den costaricanske venstre back, Bryan Oviedo, også ud til at have spillet færdig her i sin anden omgang i klubben – bl.a. fordi Nicolai Boilesen omsider er klar igen. Han scorede i øvrigt i søndagens kamp.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top