The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken går til angreb mod FCM: Who fucking cares?

Ståle Solbakken går til angreb mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland vandt i sidste sæson det danske mesterskab med hele 14 point ned til FC København, og denne sommer var begge klubber involverede i den helt store transfersaga, som FC Midtjylland endte med at vinde, da de hentede Pione Sisto hjem igen.

Nu er en sæson af Superligaen i gang, og FC København-manager Ståle Solbakken puster allerede til rivaliseringen. Han siger nemlig at ingen uden for Herning interesserer sig for FC Midtjylland.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Selvom Brøndby nu er i gang med en turnaround, og forventningerne måske ikke er så høje, vil de altid have et enormt tryk på sig. De vil altid været enormt interessante, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Det er der, at FCK og Brøndby ikke kan sammenlignes med FC Midtjylland. Who fucking cares uden for Herning? Ingen! I AaB er der meget større tryk end i Midtjylland, for i AaB er du hele Nordjyllands hold. På den måde er FC Midtjylland heldige, for der er næsten ingen, som går op i, hvad der sker.

Til sidste fortæller Ståle Solbakken, at han ikke bryder sig om den måde, som FC Midtjylland kommunikerer på.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Simo om Wilczek-udtalelser: Han kan ikke ramme den lige i bullseye – det kan ikke lade sig gøre.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top