The perfect guide to the casino

Preview: Brøndby er favoritter – men de mangler to vigtige spillere!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Brøndby er favoritter i eftermiddagens kamp mod FCN, men de kan sagtens få det svært.

FCN har det normalt svært mod Brøndby, og eftermiddagens kamp bliver nok ingen undtagelse.

Ganske vist gør corona-pandemien, at Brøndby stadig kun kan få begrænset opbakning fra klubbens mange fans. Men statistikken taler sit tydelige sprog. Brøndby har vundet 20 ud af de 27 gange, de har spillet hjemme mod de nordsjællandske tigre.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Brøndby har dog et handicap til dagens kamp – eller rettere to.

Rezan Corlu blev udvist i sin sidste kamp for Lyngby, da han kom i klammeri med Hobros Imed Louati, og derfor har den offensive midtbanespiller karantæne til kampen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Det samme har Brøndbys forsvars-krumtap, Andreas Maxsø, som altså ikke kommer i aktion mod sin gamle klub. I stedet er der én spiller, der bliver meget afgørende for de blå-gule.

Det er holdets bølgebryder, Morten Frendrup.

Selvom han kun er 19 år, etablerede han sig allerede i sidste sæson som holdets defensive midtabnespiller, der både erobrer mange bolde fra modstanderne, og som også skiller sig vældig godt af med bolden. På den baggrund sætter han mange modangreb i gang.

– Morten Frendrup går en stor fremtid i møde. Han har en fantastisk mentalitet. Han arbejder stenhårdt til træning, og det gør jo også, at han præsterer så godt, som han gør i kampene, har Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, sagt om ham.

En anden nøglespiller bliver ganske givet Mikael Uhre, som scorede tre af målene, da Brøndby senest mødte FCN og vandt 4-0 i mesterskabsslustpillet.

Mikael Uhre har været længe om at få sit gennembrud i klubben siden skiftet fra Sønderjyske for to år siden.

Men han har grebet chancen, efter at klubben i vinterpausen solgte Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, der tilsammen stod for to tredjedele af målene.

Mikael Uhres force er hans hurtighed, og ud over hattricket mod FCN scorede han to mål i mesterskabsslutspillet – og lavede en assist.

Brøndbys fans vil håbe, at det bliver til mindst et mål mere, når det igen går løs mod FC Nordsjælland søndag kl. 16.00.

(Du kan se Mikael Uhres hattrick fra mesterskabs-slutspillet på videoen øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top