The perfect guide to the casino

Bayern München-boss afviser at hente Messi: Han bør blive i FC Barcelona

Bayern München vil ikke hente Lionel Messi.

Tirsdag aften ramte noget af en bombe FC Barcelona, da Lionel Messi fortalte klubbens ledelse, at han ønsker at forlade klubben med det samme.

Siden da har den argentinske troldmand været sat i forbindelse med de største klubber rundt omkring i verden, men Bayern München-fans kan allerede nu slukke drømmen.

Bayern-bossen Karl-Heinz Rummenigge fortæller nemlig, at klubben ikke har tænkt sig at hente Lionel Messi.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Vi kan ikke betale for en spiller i den størrelsesorden. Det er ikke en del af vores politik og filosofi, siger Rummenigge til Tuttosport og tilføjer:

– Helt ærligt gør det mig en smule ked af det at høre, at Messi kan forlade Barcelona. ‘Leo’ har skrevet historie i den klub, og i mine øjne bør han slutte sin karriere der.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Der er interne og private aspekter, som jeg ikke ved noget om, og det er grunden til, at jeg ikke vil blande mig, siger Rummenigge.

33-årige Lionel Messi har spillet i FC Barcelona gennem hele karrieren, hvor det indtil videre er blevet til 634 mål i 731 kampe.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Alt om Pione Sisto, Lionel Messi og krigen i Barcelona – se hele REN FODBOLDSNAK i fuld længde.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top