The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand overvejede Brøndby-skifte – Afviste også to andre topklubber

Kasper Hjulmand blev rygtet til Brøndby IF, og den danske cheftræner var interesseret i at overtage tøjlerne hos de blå/gule fra Vestegnen.

I begyndelsen af 2019 forsøgte Jan Bech Andersen at lokke Kasper Hjulmand til at takke ja til jobbet som cheftræner for Brøndby IF.

Der var intense forhandlinger mellem de blå/gule og den daværende FC Nordsjælland-træner, men parterne nåede aldrig en aftale.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Brøndby var dog meget interessant for den i dag danske landstræner. Det afsløres i bogen ‘Kasper Hjulmand – fodbolddrømmer’, som er skrevet af en journalist, der har fulgt ham gennem længere tid.

– Gennem længere tid har Brøndbys klubejer, Jan Bech Andersen, været insisterende og vedholdende i sin interesse. Han ser Kasper Hjulmand som den rette træner for Brøndby og har udtrykt en velvilje i forhold til at opfylde alle Kaspers ønsker med hensyn til sammensætning af stab og spillertrup. Og selvfølgelig er Brøndby interessant for ham. En stor klub med en særlig kraft. Han har altid nydt at mærke stemningen på Brøndby Stadion, lyder det i bogen, som Discovery har fået lov at bringe et uddrag af.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Journalisten, der har skrevet bogen, fortæller ydermere, at Kasper Hjulmand var fascineret af at gøre Brøndby til dansk mester igen.

– Det ville være en fascinerende opgave at prøve at gøre Brøndby til dansk mester efter halvandet årti uden en titel.

Kasper Hjulmand endte i stedet med at blive landstræner for Danmark. Forinden afviste han også et skifte til Club Brügge og Genk, bliver det afsløret i bogen.

Brøndby IF endte med at ansætte Niels Frederiksen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘I tvivl om der var 3.000 eller 15.000’ – Frederiksen hylder ‘fantastiske’ Brøndby-fans til derbyet

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top