The perfect guide to the casino

Hvem skal købe Messi? Hvorfor? Og hvorfor ikke? Her er verdensstjernens muligheder

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Lionel Messi vil stoppe i FC Barcelona. Vi prøver at kigge på hans mulige nye klub.

Det utænkelige er ved at ske. Lionel Messi er på vej væk fra FC Barcelona. Nu prøver vi at se bort fra, at FC Barcelona vil forlange frikøbsklausulen på fem milliarder kroner indfriet. Klubben kan alligevel ikke holde på argentineren, hvis han ikke vil være der. Vi prøver i stedet at se på hans muligheder for en ny klub.

Manchester City: Det bedste bud af de engelske klubber. De har pengene til hans løn, og det irriterede bestyrelsesformanden Khaldoon al-Mubarak svært, at holdet i sidste sæson hverken vandt mesterskabet eller det ultimative mål: Champions League. Imod taler, at han vil få det hårdere i Premier League end i La Liga, hvor dommerne er hurtigere med de gule og de røde kort. Desuden skal holdet i nogen grad genopbygges efter skuffelserne i sidste sæson. Det kan tage tid. Og tid er det eneste, Messi ikke har. Endelig kan man sige, at det er ikke i angrebet, Manchester City har brug for forstærkning. Men manager Guardiola kan nok godt finde plads på holdkortet til Ballon d’Or-vinderen alligevel.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Paris Saint-Germain: Et spændende valg. Ligesom Manchester City er det en klub, der har masser af penge, og som aldrig har vundet Champions League, men som har det som sit erklærede mål. Paris Saint-Germain har et godt hold, hvad finalepladsen i Champions League tydeligt beviser. De mangler lige det sidste, og det er det, som Lionel Messi kan bidrage med. Imod PSG taler primært, at den franske liga måske er så dprlig, at Lionel Messi ganske enkelt vil falde i niveau. I forvejen ser det ud som om, glansen så småt er begyndt at falme.

Inter: Det ville også være et interessant valg. Det ville genoplive rivaliseringen mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, som jo spiller for de italienske mestre fra Juventus. Inter er tydeligvis en klub, der er på vej frem. De sluttede kun et point efter Juventus i Serie A i sidste sæson, og de nåede helt frem til finalen i Europa League, som de tabte til Sevilla. Men man kan argumentere for, at Inter i bedste fald er et spring til siden. Her vil der ligesom i FC Barcelona være et hårdt pres på Lionel Messi for at løfte holdet. Han vil få et meget stort ansvar, og noget tyder på, at han trives dårligt med det. Man ser noget lignende på det argentinske landshold, som han kun har vundet OL-turneringen med.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Real Madrid: Det er faktisk ikke helt lige så dumt, som det lyder. Målscoringen har været det altoverskyggende problem for Real madrid, og mål kan Lionel Messi stadig score. Holdet har i de sidste par år skreget efter en mand, der kan aflaste Karim Benzema, som har leveret varen, men som ikke kan gøre det hele selv. Imod Real Madrid taler primært, at sporene skræmmer for tidligere FC Barcelona-spillere. Man kan prøve at spørge Michael Laudrup eller Luis Figo. Lionel Messi risikerer aldrig at kunne vise sig i Barcelona igen, hvis han skifter til ærkerivalen.

Newell’s Old Boys: Tiden kan også være kommet til, at Lionel Messi tager hjem til Argentina og betaler tilbage til den klub, hvor det hele begyndte. Han har tidligere talt om, at han godt kunne tænke sig at slutte karrieren i Argentina. Imod det taler, at han herefter aldrig mere vinder FIFA The Best eller Ballon d’Or, og det ville være en grim ting.

Bayern München, Liverpool, Manchester United, Shanghai Shenhua, Al-Sadd: Nej. Bare NEJ.

(Du kan se en video med Lionel Messi øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top