The perfect guide to the casino

Afslører drømmedestinationen: Rezan Corlu håber på skifte fra Brøndby om to år

Rezan Corlu har store armbevægelser, og Brøndby-spilleren håber, at han om to år kan sikre sig et skifte til den bedste spanske række.

Rezan Corlu har store ambitioner om at slå igennem i Brøndby IF i den kommende sæson efter en flot sæson på lån hos Lyngby BK.

Offensivspilleren forventer dog ikke, at skulle være i klubben i mange år ud i fremtiden. Allerede om to år kan han være solgt.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Vi har ikke snakket om nogen præcis tidshorisont, men nu er jeg 23 så forhåbentlig inden for to år. Hvis jeg præsterer og gør mig fortjent til det, kunne jeg forestille mig, at det vil give god mening, at jeg kan blive solgt inden for to år, siger han i podcasten ‘Den Gamle Hytte’.

Rezan Corlu har en fortid i Serie A og AS Roma, men det er ikke et italiensk gennembrud, han søger igen. Pilen peger mod Spanien.

– Spanien og La Liga er der, hvor jeg gerne vil hen. Jeg har altid sagt, at jeg drømmer om at ende i La Liga, så det er mit mål, siger han videre.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Rezan Corlu har tre år tilbage af sin aftale med Brøndby IF, og det er offentligt kendt, at Carsten V. Jensen håber at sælge klubbens spillere for større summer, end det har været tilfældet hidtil.

Rezan Corlu fik sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, og i 2017 skiftede han til AS Roma, hvor han var på kontrakt i to år, inden han vendte snuden hjem til Brøndby IF på en permanent aftale.

Lyngby BK forsøgte at holde på kreatøren forud for den kommende sæson, men cheftræner Niels Frederiksen agter at gøre ham til en vigtig del af holdet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE REZAN CORLU MED EN FABELAGTIG SCORING!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top