The perfect guide to the casino

Vanvittig transfer: Her er Bendtners nye klub

Den danske fodboldstjerne er snart at finde på grønsværnen igen.

32-årige Nicklas Bendtner har ikke spillet en fodboldkamp siden den 10. November, hvor han fik 16 minutter i et opgør mod FC Midtjylland, og siden hans kontraktudløb med FC København i vinters, så har rygterne været mange om den tidligere landsholdsangribers fodboldfremtid.

Nicklas Bendtner har blandt andet selv afsløret i Dplay-programmet ‘Bendtner og Philine’, at han var millimeter fra et skifte til en kinesisk klub, som dog endte med at gå i vasken som følge af Coronakrisen.

Nu har den målfarlige angriber dog endelig fundet sin nye klub, og det er altså en ganske overraskende en af slagsen. Bendtner har således meldt sig ind i sin tidligere barndomsklub Tårnby FF, hvor han skal spillet for klubbens Old Boys mandskab, M+32 i eliteøstrækken.

Det afslører Ekstra Bladet.

Det forventes, at Nicklas Bendtner får debut for sin nye klub den 9. September. Det afslører klubbens topscorer, Martin Skov Hæstrup:

– Efter planen debuterer Nicklas på vores hold 9. september, hvor vi møder Frederikssund, lyder det fra Martin Skov Hæstrup.

Bendtner har i løbet af sin karriere optrådt for store klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg, mens det altså også er blevet til ophold i skandinaviske klubber som Rosenborg og senest FC København.

SE NICKLAS BENDTERNS CHAMPIONS LEAGUE-HATTRICK I VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top