The perfect guide to the casino

Harry Maguire kendes skyldig for vold

Manchester United-anfører Harry Maguire er blevet kendt skyldig for vold, modsættelse af anholdelse og forsøg på bestikkelse.

Manchester United-anfører Harry Maguire har de seneste dage været i mediernes søgelys, da den engelske forsvarsstjerne har en stor sag kørende i Grækenland, hvor han har været på ferie den seneste uges tid.

Her til aften melder flere engelske medier som BBC og Sky Sports, at forsvarsspilleren er blevet kendt skyldig i vold, at modsætte sig at blive anholdt og gentagne forsøg på bestikkelse.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Hele episoden har fundet sted på den græske ø Mykonos, hvor Harry Maguire har været på ferie med familie og venner efter nederlaget i Europa League-semifinalen mod Sevilla.

Her kom Maguire i karambolage med det græske politi, og nu er dommen altså kommet på plads. Manchester United har endnu ikke meldt noget ud, ligesom at de førnævnte engelske medier ikke melder hvad straffen bliver, og hvilke konsekvenser det får for Harry Maguire.

Tidligere på dagen blev Maguire udtaget til det engelske landshold, som blandt andet skal møde Danmark i den kommende måned.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: United sneg sig videre i Europa League trods flot FC København-præstation

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top