The perfect guide to the casino

FC Barcelona bekræfter: Lionel Messi vil væk

FC Barcelona bekræfter her til aften, at Lionel Messi vil væk omgående.

Tidligere på aftenen meldte flere spanske og argentinske medier, at Lionel Messi har truffet sin beslutning, og at superstjernen vil forlade klubben omgående.

Dette har FC Barcelona efterfølgende været ude og bekræfte, da de har sendt meddelelsen til det store internationale nyhedsbureau Associated Press.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Således bekræfter den spanske storklub, at Lionel Messi har sendt klubbens ledelse et dokument, hvor han beder om tilladelse til, at forlade klubben kvit og frit denne sommer.

Ifølge flere spanske medier nægter FC Barcelona dog at lade deres største stjerne gennem tiderne forlade klubben gratis, og de er angiveligt villige til, at strække sig rigtig langt for at holde på superstjernen.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Lionel Messi har en klausul i sin kontrakt, som tillader ham at skifte kvit og frit, men her er tidsfristen udløbet, da dette senest skulle være aktiveret tilbage i juni. Den 33-årige argentiners frikøbsklausul er på mere end milliarder kroner, og han har ét år tilbage af sin kontrakt.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Barcelonas forfald startede for længe siden – men hvor længe vil det tage at genrejse spansk storklub?.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top