The perfect guide to the casino

Så er Premier League-programmet klar: Liverpool i mestermøde i første runde

Foto: Ritzau Scanpix

Liverpools mestre møder Leeds på hjemmebane i første runde. Storklubberne undgår hinanden i første runde.

Sidste sæsons vindere af Premier League møder sidste sæsons vindere af Championship i første runde i Premier League i weekenden 12. – 13- september.

Leeds får således den hårdest tænkelige velkomst i Premier League, når det går løs på Anfield mod Liverpool, der i sidste sæson vandt det engelske mesterskab for første gang i 30 år.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Liverpool har ikke tabt i ligaen på Anfield siden 2017, så de vil være tårnhøje favoritter til at tage tre point i første runde.

Sidste sæsons nummer to, Manchester City, får hjemmebane mod Aston Villa, der kun med nød og næppe undgik nedrykning i sidste sæson. Naboerne fra Manchester United skal på udebane mod Burnley. Men begge Manchester-klubbernes kampe bliver udsat, fordi de har spillet med i henholsvis Champions League i Portugal og Europa League i Tyskland i denne måned.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Tottenham med Pierre-Emile Højbjerg tager imod Everton, mens Kasper Schmeichels Leicester skal en tur til West Browmich. Storsatsende Chelsea har udebane mod Brighton.

Det øvrige program: Crystal Palace – Southampton, Fulham – Arsenal, West Ham – Newcastle og Sheffield United – Wolverhampton, og Wolverhamptons kamp bliver i modsætning til Manchester-klubbernes kampe ikke flyttede, selvom Wolverhampton var med i Europa League-slutspillet i Tyskland.

(Du kan se Liverpool tæve nedrykkede Norwich på videoen øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top