The perfect guide to the casino

Belgisk avis: Jess Thorup ryger ud efter to kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Efter to nederlag i sæsonens to første kampe tyder noget på, at Jess Thorup er færdig som træner i Gent, som han ellers førte til Champions League-kvalifikation i sidste sæson.

Jess Thorup havde glædet sig til at spille Champions League-kvalifikation med Gent, som er seedet direkte til tredje kvalifikationsrunde.

Men det kan sagtens vise sig, at klubben må forsøge at kvalificere sig til Europas stærkeste klubturnering uden danskeren på sidelinjen. Han står nemlig til fyring.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Ifølge belgiske Het Laatste Nieuws har ledelsen tabt tålmodigheden med danskeren efter nederlag i de to første kampe i den nye sæson mod St. Trudien og Kortrijk, der begge sluttede i den nederste halvdel i sidste sæson.

Nederlagene kommer oven i en dårlig afslutning på sidste sæson, der som bekendt blev afblæst på grund af corona-pandemien. Her sluttede Gent som nummer to på trods af nederlag på 1-4 mod Charleroi og 0-1 mod Cercle Brügge.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Dertil kommer, at mange undrede sig over Jess Thorups taktiske dispositioner i nederlagene mod St. Truiden og Kortrijk. Og man kan jo i hvert fald sige, at de ikke virkede.

Ifølge Het Laatste Nieuws bliver det rumæneren Laszlo Bölöni, der overtager Jess Thorups job.

(Du kan se og høre et interview med Jess Thorup øverst på denne side).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top