The perfect guide to the casino

35-årige Cristiano Ronaldo på vej til Paris SG – Her er prisen

Cristiano Ronaldo bliver igen sat i forbindelse med et skifte til Paris Saint Germain. Juventus er klar til at acceptere bud i omegnen af 450 millioner kroner.

Juventus betalte 750 millioner kroner for Cristiano Ronaldo i 2018, mens man samtidig gjorde ham til en af verdens bedst lønnede spillere.

Netop den høje løncheck vil Juventus nu af med. Ifølge flere medier har italienerne bedt portugiserens agent om at tilbyde ham til europæiske storklubber.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Sport hævder, at Paris Saint Germain ligner det varmeste bud på en ny arbejdsgiver for portugiseren. De er angiveligt fristet af, at de ‘blot’ skal betale 450 millioner kroner for offensivstjernen.

Cristiano Ronaldo er på trods af sine 35 år stadig en af verdens bedste spillere, og en transfer vil også have stor kommerciel værdi for Paris Saint Germain.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Cristiano Ronaldo er også selv interesseret i at skifte til storsatsende Paris Saint Germain, hvor han vil skulle spille i angreb med Kylian Mbappe og Neymar Jr.

Juventus skuffede i denne sæsons Champions League ved at ryge ud til Lyon i ottendelsfinalen. Omvendt er Paris Saint Germain i semifinalen.

SE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: CL-eksperter: ‘PSG-trio har nok klasse til at slå hvem som helst’!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top