The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du tirsdagens rygtebørs.

Chelsea har ifølge The Sun tre målmænd på deres liste over, hvem London-klubben kunne tænke sig skulle afløse spanske Kepa Arrizabalaga, som ser ud til at have udspillet sin rolle. De tre keepere er sloveneren Jan Oblak fra Atlético Madrid, det er den engelske landsholdsmålmand, Nick Pope, fra Burnley, og det er Dean Henderson, som Manchester United har haft udlejet til Sheffield United.¨

Mere Chelsea. Sky Sports Italia-journalisten Fabrizio Romano skriver på sin Twitter-konto, at forhandlingerne om Kai Havertz fra Bayer Leverkusen til de blå fra London kan begynde, nu hvor det lykkedes at sikre Champions League-kvalifikationen med sejr over Wolverhampton søndag (Du kan se højdepunkter og mål på videoen øverst på siden). Den tyske klubs udgangspunkt er en overgangssum på 80 millioner pund (650 millioner kr.)

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Borussia Dortmund siger ifølge tyske Bild (kræver login) nej til Manchester Uniteds bud på 98 millioner euro (730 millioner kroner) for den engelske fløjspiller, Jadon Sancho. De tyske vicemestre forlanger 900 millioner kroner.

Ifølge franske Footmercato har FC Barcelona tilbudt både den kroatiske midtbanespiller, Ivan Rakitic, og chileneren Arturo Vidal i en byttehandel med Arsenal for at få fat i franske Matteo Guendouzi, der er ude i kulden i London-klubben på grund af sin attitude.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Til gengæld går FC Barcelona ifølge ESPN lidt overraskende efter Diogo Dalot. Den 21-årige portugisiske back har endnu ikke for alvor slået sit navn fast i Manchester United siden skiftet for to år siden fra FC Porto.

Football-italia.net skriver, at Inter kan tænkes at smide Ivan Perisic ind i en handel med Manchester United. Den 31-årige kroat var i den netop afsluttede sæson udlejet til Bayern München. Formålet fra de blåsorte milaneseres side er at kunne tilknytte den lejede, chilenske fløjspiller, Alexis Sanchez, på en permanent kontrakt.

Everton har som førsteprioritet at få en ny venstre back, efter at den tidligere engelske landsholdsspiller, Leighton Baines, annoncerede sit karrierestop efter sæsonafslutningen i en alder af 35. Det skriver Liverpool Echo. Karrierestoppet betyder, at klubben udelukkende råder over franske Lucas Digne på positionen.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top