The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du lørdagens rygtebørs.

Serie C-klubben Como bekræfter, at de er i forhandlinger med den tidligere italienske landsholdsspiller, Mario Balotelli. Den tidligere Liverpool- og Manchester City-spiller er kendt som fodboldens ‘enfant terrible’. Den 29-årige angriber har i den forgangne sæson spillet for Brescia, der ryger ud af Serie A. Football-italia har historien.

Philippe Coutinho har ifølge Daily Express bedt sin agent om at sætte klubsøgning på pause, da brasilianeren gerne vil være med til at forsøge at vinde Champions League med Bayern München, som han har været lejet ud til fra FC Barcelona i denne sæson. Den tidligere Liverpool-stjerne sættes i forbindelse med flere engelske klubber – men mest med Arsenal.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Under sin præsentation i Bayern München har den tidligere Manchester City-wing, Leroy Sané, måske indirekte afsløret, at hans tyske landsmand, Kai Havertz, er sikker på at skifte fra Bayer Leverkusen til Chelsea. Daily Mail har mere om sagen. (Du kan se Kai Havertz trylle og score på videoen øverst på siden).

Goal skriver, at der er mere og mere, der tyder på, at Zenit St. Petersborg skriver kontrakt med Dejan Lovren. Den kroatiske forsvarsspiller har mistet sin plads i Liverpool, og kontrakten bliver ikke forlænget.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Daily Mail antyder, at den tidligere FCK-træner, Roy Hodgson, kan tænkes at stoppe som manager i Crystal Palace, der har haft en meget dårlig periode med syv nederlag på stribe. London-klubben er dog ikke i nedrykningsfare, men det er velkendt, at den tidligere engelske landstræner og klubbens ledelse ikke ser ens på mulighederne for at købe sig ud af problemerne.

Luca Zidane, der er søn af Real Madrid-træner Zinédine Zidane, vil ikke få fornyet sin kontrakt med de nykårede spanske mestre, når kontrakten udløber her til sommer. Det skriver den spanske sportsavis AS. Den 22-årige målmand har været i klubben, siden han var seks. Han nåede to ligakamoe for klubbens bedste hold.

En af hollandsk fodbolds bedste spillere nogensinde, Dennis Bergkamp, siger, at han godt kan forestille sig at komme tilbage til Arsenal i en trænerrolle en gang i fremtiden. Han har senest været assistent-træner i hjerteklubben, Ajax. Han er nu 51 år og spillede i sin storhedstid også for Inter. Four Four Two har interviewet med spilleren, der også blev kendt for at have flyskræk, og som derfor ofte blev væk fra udekampe i Champions League og med det hollandske landshold. Han blev derfor kendt som The Never-flying Dutchman.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top