The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du søndagens rygtebørs.

Arsenals franske angriber, Alexandre Lacazette, er ifølge franske Le10Sport åben for et skifte til Juventus, der jo i modsætning til London-klubben skal spille Champions League til næste sæson. (Du kan se højdepunkter fra Arsenals sejr over Manchester City på videoen øverst på siden).

Arsenal og FC Barcelona diskuterer ifølge franske Footmercato en byttehandel med London-klubbens franske midtbanespiller, Matteo Guendouzi, og den hundedyre brasilianer, Philippe Coutinho, der ikke indgår i planerne hos de snart forhenværende spanske mestre.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Brasilianske Willian forlænger ifølge Goal sin aftale med Chelsea med tre år. Fløjspilleren med de farlige frispark har i forvejen været i London-klubben i syv år.

Den tidligere spanske verdens- og europamester, Iker Casillas, kommer ifølge spanske MARCA tilbage til Real Madrid i en konsulent-rolle fem år efter, at målmanden forlod klubben til fordel for FC Porto.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Ifølge The Sun har Chelsea og Atlético Madrid kig på Ajax-backen Nicolas Tagliafico. Argentineren har mest været sat i forbindelse med Manchester City.

Bruno Soriano stopper helt, og der bliver også sagt farvel til Santi Cazorla, når Villarreal søndag spiller sæsonens sidste kamp mod Eibar. Den tidligere Arsenal-spiller, der kom tilbage efter en meget alvorlig ankelskade for et par år siden, sættes i forbindelse med al-Sadd i Qatar. Goal har mere om sagen.

Manchecster United og Inter ser ifølge italienske Tuttosport ud til at skulle slås om Torinos italienske landsholdsangriber, Andrea Belotti.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top