The perfect guide to the casino

Flere måneder med spøgelseskampe i Superligaen: – Det her er en katastrofe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Danmarks Idrætsforbund (DIF) kalder det en katastrofe, at det kan vare helt til efteråret, førend der måske kan komme tilskuere til kampene i eksempelvis Superligaen.

Statsminister Mette Frederiksen (S) forlængede mandag de fleste ordninger i forhold til at undgå spredningen af coronavirus. Og samtidig stod det fast, at regeringen vil forbyde større forsamlinger helt frem til efteråret.

– Vi venter på den præcise definition på store arrangementer, men grænsen bliver sikkert 500 eller 1000 mennesker. Det kommer eksempelvis til at ramme samtlige kampe i Superligaen, siger informationschef i DIF, Morten Mølholm, til Ritzaus Bureau.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det vil betyde, at der ikke kommer tilskuere til Superligakampe førend 1. september.

– Så vi stirrer ind i en periode på næsten fem måneder, hvor der ikke kan afvikles kampe med tilskuere. Og hvem ved, hvad der sker derefter? Det er selvfølgelig en katastrofe, siger Morten Mølholm.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Superliga-klubbernes udfordring bliver, at udgifterne er stort set de samme, men at der ikke kommer nogle entre-indtægter. Samtidig kan klubberne se frem til væsentligt færre indtægter fra sponsorer og tv-selskaber, der har meldt ud, at produktet mister værdi, når der ingen tilskuere kommer til kampene.

– Om det bliver lempet, er der jo ingen, der ved. Det afhænger af, hvordan tallene ser ud. Derfor ved vi heller ikke, i hvor lang en periode der slet ikke kan spilles noget, siger Morten Mølholm, der opfordrer til en form for kompensation til fodboldklubbene.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top