The perfect guide to the casino

Erik Sviatchenko om vennen Braithwaite: Han har altid troet på det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Erik Sviatcchenko glæder sig over, at vennen Martin Braithwaite nu skifter til FC Barcelona.

En af dem, der følger Martin Braithwaites skifte fra Leganés til FC Barcelona, er FCMs forsvars-kæmpe Erik Sviatchenko.

– Martin har altid – ligesom mig selv – haft en stor tro på egne evner. Vi voksede op sammen, var hjemme hos hinandens familier, og vi var bedste venner på et tidspunkt. Vi er stadig gode venner i dag, selv om der ikke er kontakt hver eneste dag. Jeg var godt klar over, at han var dygtig, men det var jo ikke til at sige, at han ville komme til at opnå de her ting. siger Erik Sviatchenko til Tipsbladets hjememside.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Erik Sviatchenko mener, at en svær opvækst har været med til at hærde Martin Braithwaite. Han er en type, der aldrig giver op.

-Han har været enormt dedikeret. Da han var lille, sad han to år i kørestol på grund af en hoftesygdom, og så tror jeg også, der ligger noget mentalt i opvæksten med hans mor, Heidi, og far, Keith. Keith har rødder i Guyana fra Sydamerika. Det var en anden opvækst, siger Erik Sviatchenko, der selv har rødder i Ukraine og derfor kan relatere en lille smule til Braithwaites situation med at vokse op i et fremmed land.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Erik Sviatchenko tilføjer, at han ikke ligefrem regnede med, at Martin Braithwaite ville ende i FC Barcelona, der ekstraordinært fik lov at købe en spiller, fordi både Luis Suárez og Ousmane Dembélé er langtidsskadede.

– Men omstændighederne bag skiftet ændrer ikke på, at Barcelona har scoutet og nu tilknyttet ham. De kunne have valgt mange andre spillere, men de valgte ham, fordi de tror på, at han kan gøre en forskel, siger FCM-spilleren.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top