The perfect guide to the casino

Afsløring: Superliga-topklub var millimeter fra at sikre sig Ronnie Schwartz – Derfor gik det galt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


‘Plaffeministeren’ har været en af transfervinduets mest ombejlede herre, og nu erfarer TV3 Sport, at han var millimeter fra et skifte.

Med 12 sæsontræffere i Superligaen, har Ronnie Schwartz ene og alene været skyld i, at Silkeborg stadig har et lille håb om overlevelse i landets bedste række. Men med et kontraktudløb til sommer, vidste Silkeborg omvendt godt, at chancen for en forlængelse var minimal, og det har Schwartz også selv bekræftet.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Derfor skal den brandvarme angriber sælges i dette transfervindue, hvis han ikke skal forlade Silkeborg på en fri transfer. Brøndby og udlandet er tidligere blevet nævnt, men nu erfarer TV3 Sport, at FC Midtjylland var millimeter fra et køb. Mediet skriver, at klubben sendte et købstilbud afsted til Silkeborg, men at Silkeborg havde et særligt krav med et salg.

Det krav lød på, at en erstatning skulle være på plads først, og det havde man også. Den tidligere OB-spiller, Anders K. Jacobsen, var utrolig tæt på at lande en aftale med Silkeborg, men i sidste øjeblik kom SønderjyskE ind i billedet. SønderjyskE ledte efter en erstatning for Mart Lieder, som de var klar til at sende til OB med det samme, og her øjnede man også AK.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Derfor var Silkeborg alligevel ikke klar til at sælge Ronnie Schwartz til Superligaens tophold, og afviste derfor ethvert bud.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top