The perfect guide to the casino

Christian Eriksen og Tottenham videre i FA Cuppen: SÃ¥dan endte de resterende kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Der var gang i målene da fem af de første returopgør i FA Cuppen blev spillet tirsdag aften.

Tottenham skulle i aktion mod Middlesbrough efter man spillede 1-1 på udebane. Her fik Christian Eriksen lov til at spille fuld tid da Tottenham vandt med 2-1 efter en stærk 1. halvleg.

José Mourinho stillede op uden flere profiler, men stillede stadig stærkt op med spillere som Lucas, Eriksen, Vertonghen og Lo Celso fra start.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Der stod Tottenham på 1. halvleg, og det fik udeholdet at mærke kort inde i kampen. Efter en utrolig dårlig aflevering af Middlesbrough-keeperen, kunne Giovani Lo Celso sende Tottenham i front efter to minutter. Blot 13 minutter senere stod den 2-0 da Erik Lamela sendte kuglen i kassen, og havde det ikke været for Tottenhams ineffektivitet, var hjemmeholdet også foran med 3-0 ved pausen.

I 2. halvleg var det igen Tottenham på bolden, men modsat 1. halvleg, slappede Premier League-stjernerne lidt mere af, og derfor fik Middlesbrough også et par chancer. Det fik de udnyttet i kampens 83. minut da George Saville satte reduceringen i kassen. Til trods for den sene scoring, kunne udeholdet ikke komme helt tilbage i kampen, og derfor endte det med en 2-1 sejr til Eriksen og co.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I de resterende fire kampe endte det som følgende.

Blackpool – Reading: 0-2
Coventry – Bristol Rovers: 3-0
Newcastle – Rochdale: 4-1
Shrewsbury – Bristol City: 1-0

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top