The perfect guide to the casino

Arsenals ti mænd måtte nøjes med et point mod Crystal Palace

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Mikel Arteta har fået en hård start i Arsenal, men har efter to sejre i træk, efterhånden skabt et lille momentum. Den sluttede dog i dag da Arsenal måtte nøjes med 1-1 mod Crystal Palace.

Det startede rigtig godt, men endte ikke helt positivt for Arsenal i eftermiddagens kamp mod Crystal Palace på udebane. I første halvleg var det Arsenal, der primært styrede kampen, og det gav også pote kort inde i kampen. Efte blot 12 minutter blev det til 1-0 da Pierre-Emerick Aubameyang kunne afslutte et flot Arsenal angreb.

Mesut Özil sender en lang aflevering fra David Luiz videre til Lacazette, der let kunne sætte Aubameyang op foran Crystal Palace-målet.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Den føring holdt til pausen, og med et noget tamt Crystal Palace-hold, skulle der i den grad ændres noget, hvis de skulle med i kampen igen. Det må man i den grad sige de gjorde da de kom ud til 2. halvleg. Her var det et helt andet hjemmebanehold, og derfor fik de også udlignet efter 54 minutter. Jordan Ayews skud blev rettet af og snød en Bernd Leno i målet, der ikke kunne stille meget op på skuddet.

Herfra var det en lige kamp lige indtil Arsenal blev reduceret til ti mænd. Kaptajn Aubameyang kom alt for sent på en tackling på Max Meyer, og efter han i første omgang modtog et gult kort, ændrede VAR-dommerne det til et direkte rødt. Med ti mænd mod 11, var det begrænset hvor meget Arsenal kunne satse, men de kom alligevel frem til et par chancer i slutningen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Dog blev Nicolas Pepe og Lacazettes forsøg ikke til mere end chancer uden mål, og derfor endte det 1-1 på Selhurst Park.

Arsenal har derfor stadig lang vej op til top 4, imens Crystal Palace holder til på 9. pladsen, en plads foran netop Arsenal.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top