The perfect guide to the casino

Rangers vil også have VAR til Skotland trods stor kritik i Premier League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Skotske Rangers vil gerne have VAR indført i den hjemlige liga.

Premier League har siden begyndelsen af sæsonen haft VAR, og det er blevet yderst kritiseret hele vejen igennem, men det er ikke noget som skræmmer Rangers i Skotland.

Således vil direktør Stewart Robertson også have VAR til den skotske liga, da Rangers ifølge ham har fået utallige kendelser imod sig i denne sæson.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Vi tror pÃ¥, at introduktionen af VAR vil hjælpe dommerne enormt og reducere antallet af forkerte kendelser, som nogle gange har en dramatisk betydning for kampenes udfald, siger Robertson i en udtalelse til klubbens hjemmeside.

– Det er ingen kritik af dommerne, for de skal ofte præstere under meget svære forhold i et meget følelsesladet miljø, lige som vores spillere og trænere skal.

– Men tempoet i moderne fodbold betyder, at dommerne skal træffe svære beslutninger pÃ¥ et splitsekund, hvor de endda skal være temmelig sikre.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– I de seneste uger har Rangers lidt enormt under fejlkendelser, og det er vores klare overbevisning, at VAR vil være godt for alle og i særdeleshed dommerne selv.

I Danmark vil der også fra næste sæson af blive indført VAR i Superligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top