The perfect guide to the casino

Efter fem kampe uden sejr: Arsenal sejrede sikkert over Manchester United efter flot 1. halvleg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Arsenal hungrede efter en sejr da man tog imod Manchester United på hjemmebane, efter holdets sidste sejr faldt tilbage i starten af december. Heldigvis for hjemmeholdet, var det præcis, hvad der skete i aftenens kamp.

Mikel Arteta har fået en noget blandet start i spidsen for Arsenal. Første kamp endte 1-1 mod Bournemouth, imens man tabte med 1-2 mod Chelsea på hjemmebane i en kamp, hvor man lå lunt i svinget til at snuppe point i kampen. I aftenens kamp mod Manchester United startede Arteta præcist som mange fans hungrede efter, nemlig med Lacazette, Aubameyang, Pepe og Özil i offensiven.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Det gav i den grad også pote. Der var ikke gået mere end otte minutter før der stod 1-0 på måltavlen. Aubameyang kombinerede med Sead Kolasinac i venstresiden, og da Harry Maguire ophævede offsiden, kunne Kolasinac smide indlægget i feltet, der blev rettet af og endte hos Nicolas Pepe, der sikkert bankede kuglen bag en chanceløs David de Gea.

Herfra fulgte en 1. halvleg, hvor der primært stod Arsenal på menuen, og det udnyttede hjemmeholdet også. Efter et par muligheder skulle det blive 2-0 kort inden pausen. Her scorede Sokratis efter et hjørnespark, hvor David de Gea noget uheldigt parerede bolden direkte ud til Sokratis, der meget let kunne flugte bolden i kassen.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Bagud 2-0, skulle der andre boller på suppen, hvis Manchester United skulle have point med fra kampen, men det var ikke ligefrem tilfældet. Det var ikke fordi, at Manchester United slet ikke havde nogle chancer, men effektiviteten foran mål var der ikke onsdag aften, og derfor løb Arsenal fortjent med alle tre point.

Sejren betyder, at Arsenal har ni point op til Chelsea på 4. pladsen, imens der kun er fire point mellem Manchester United og Arsenal på henholdsvis 5. og 10. pladsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top