The perfect guide to the casino

Robert Skov og Hoffenheim vendte 0-1 til 2-1 mod Jacob Bruun Larsen og Borussia Dortmund

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Der var drama for alle pengene, da Hoffenheim lavede noget af et comeback i 2-1 sejren over Borussia Dortmund.

Thomas Delaney sad endnu en gang ude med en skade, men Jacob Bruun Larsen skulle endelig få lidt spilletid, da han spillede hele 2. halvleg. Dortmund kom klart bedst fra start, og det var da også udeholdet, der skulle bringe sig foran. Thorgan Hazard sendte en knivskarp aflevering til Hakimi, der første gang sendte den videre til en fri Mario Götze, der sendte en afslutning afsted, der akkurat gik ind, selvom Hoffenheim var centimeter fra at redde den på stregen.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

I det 26. minut skulle Robert Skov komme i fokus. Her sendte han et kanonskud afsted direkte på frispark, men desværre for den tidligere FCK-stjerne, måtte han se forsøget blive reddet af overliggeren. Udover Skovs kanon, var det Dortmund, som sad på 1. halvleg, og kunne også gå til pause foran 0-1.

2. halvleg blev uden ligeså mange chancer som i 1. halvleg, lige indtil vi rundede det 80. minut.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Et skarpt indlæg ender hos Locadia, men efter lidt klumpspil, er det Sargis Adamyan, der kunne prikke bolden i kassen. Herfra lugtede Hoffenheim blod, og endte også med at løbe med det hele til slut. Andrej Kramaric spiller Adamyan fri på feltet, og løb lynhurtigt ind i feltet, hvor han modtog indlægget fra Adamyan, og headede bolden flot i kassen. Den scoring kunne Dortmund ikke svare tilbage på, og dermed snuppede Robert Skov og Hoffenheim alle tre point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top