The perfect guide to the casino

Medie: AGF-stjerne kan ende i Champions League-klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Der må sidde en del folk og klappe i hænderne i Aarhus. Ikke nok med, at man indtager Superligaens 3. plads, så forventes det også, at der er et stort spillersalg eller to i vente.

Sidste sommer solgte man Jens Stage til FC København, og spørger man i Aarhus, er der ingen tvivl om, at de er klar til at lave et større salg. Den 22-årige Mustapha Bundu har udviklet sig til en af de vigtigste spillere på AGF’s hold og med otte mål og ni assists i 20 Superligakampe, er der stor efterspørgsel på den offensive stjerne.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Heldigvis for AGF, udløber Bundus kontrakt først i 2021, og derfor kan man vente til næste sommer med at sælge, selvom der på det tidspunkt, kun vil være et år tilbage af kontrakten. Mustapha Bundu har selv været ude og udtale, at han ikke har nogen planer om at forlade AGF denne vinter, men nu melder det fransk medie, butfootballclub.fr, at der er stort bud efter AGF-stjernen.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Ifølge mediet, så holder både Lille og Strasbourg øje med Bundu, og skulle være fristet af at slå til og købe ham. LOSC Lille ligger på 3. pladsen i ligaen, imens de også var en del af Champions League i denne sæson, men endte på en 4. plads i gruppespillet bag Valencia, Chelsea og Ajax.

Mustapha Bundu kom til AGF i 2016 og har sidenhen spillet 100 kampe for klubben. Her er det blevet til 19 mål og 22 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top