The perfect guide to the casino

Dommen er faldet: Så mange måneder skal Verhagen i fængsel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Bernio Verhagen har snuppet flere overskrifter end nogen anden Viborg-spiller de seneste mange år, og det er der en helt særlig grund til.

Det store svindelnummer fra Verhagen og en række falske agenter blev endeligt opdaget, og det betød, at Bernio Verhagens korte fodboldkarriere er helt ovre i Danmark. I stedet er han blevet interessant for politiet, da han har lavet massere af problemer uden for banen i Danmark, og det står han til at blive straffet for.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Ikke nok med, at Viborg politianmeldte Bernio Verhagen, så har hans ekskæreste også anmeldt ham, da Verhagen har overfaldt hende på en tank i Viborg, hvilket også blev fanget af overvågningskameraet. Det er få dage siden, at Bernio Verhagen stak af fra politiet, men han blev hurtigt fundet igen.

Nu er der så faldet dom i sagen. Midt- og Vestjyllands Politi melder om, at Bernio Verhagen er blevet idømt fire måneders ubetinget fængsel, da man står til at modtage fire måneders ubetinget fængsel, når man stikker af for første gang. Udover de fire måneder, så bliver de lagt oveni i eventuel straf.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

I løbet af sin flugt fra politiet skrev Bernio Verhagen på de sociale medier, at han var på vej til Sverige, mens han i virkeligheden blot var i Holsterbro.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top