The perfect guide to the casino

Patrick Da Silva sikrede Lyngby sejren over OB dybt inde i overtiden: AGF med sikker sejr hjemme mod SønderjyskE

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Herunder får du det fulde overblik over de tidlige eftermiddagskampe i Superligaen.

Hjemme på Ceres Park tog David Nielsen og AGF imod SønderjyskE, og det resulterede i en yderst underholdende og målrig kamp.

J.D. Thorsteinsson bragte værterne foran allerede efter 6 minutter, og i det 25. minut fordoblede B. Blume den føring til AGF. Dette var også resultatet da begge mandskaber gik til pause.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I det 61. minut kom der spænding tilbage i kampen, da C. Jakobsen reducerede for SønderjyskE, men allerede 4 minutter senere stod det 3-1 til AGF, da A. Munksgaard sendte bolden i nettet.

Underholdningen fortsatte dog i stor stil, da A. Dovbryk scorede for SønderjyskE i det 68. minut, men endnu engang svarede AGF godt tilbage igen, da P. Mortensen scorede minuttet efter.

Dette var også resultatet ved slutfløjtet, og kampen endte derfor 4-2 i AGFs favør, hvilket bringer dem op på 4. pladsen, mens at SønderjyskE er placeret som nummer 10.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I den modsatte ende af landet tog Lyngby imod OB hjemme på Lyngby Stadion, og her havde de også gang i en vanvittig underholdende og målrig kamp.

OBs I. Jebali scorede kampens første mål i det 14. minut, men Lyngby svarede tilbage i det 28. minut af opgøret efter en scoring af N. Geertsen. I det 37. minut scorede Lyngby endnu engang, og denne gang var det A. Riel som kom på måltavlen.

Lyngby gjorde det også til 3-1 i det 78. minut af opgøret, da R. Corlu kronede en flot indsats med en scoring. OB nægtede dog at give op, og de leverede også et flot comeback, hvor at B. Kadrii og M. Greve scorede i det henholdsvis 82. og 85. minut af kampen.

Derfor lignede det længe et uafgjort resultat, men i overtiden leverede Lyngby-stjernen Patrick Da Silva en flot soloaktion, hvor at han stjal bolden og efterfølgende selv sende den i nettet.

Han sikrede derfor Lyngby en sejr på 4-3 til stor jubel på Lyngby Stadion, hvor at hele trænerteamet gik amok i en vilde fejring.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top