The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne med stor afsløring: Taler kontraktforlængelse men har tilbud fra Bundesligaen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Dominick Kaiser afslører at han snakker kontraktforlængelse med Brøndby IF, men han kan ikke afvise et skifte tilbage til Tyskland.

Dominik Kaiser har i denne sæson været én af de helt store stjerner på Brøndby-mandskabet, og derfor også en vigtig del af holdet, og deres vej tilbage til toppen af dansk fodbold.

Hans kontrakt med Brøndby IF udløber dog til sommer, og til dagens optakt har den 31-årige tyske midtbanespiller taget en snak med Eurosport, hvor at han fortæller at en kontraktforlængelse er på dagsordenen i disse måneder.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Ja, vi er begyndt at tale. Min agent vil også komme til enten FC Midtjylland- eller FCK-kampen, og så er det tid til at snakke om vores planer, om klubbens planer, om mine planer, og så finder vi en løsning, siger Kaiser.

Ifølge rygterne har Kaiser også tilbud fra Tyskland, hvor at flere Bundesliga-klubber lurer i kulissen. Midtbanestjernen kender godt til rygterne, og han kan ikke afvise et skifte tilbage til Tyskland igen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– En Bundesliga-klub vil altid være interessant, når man spiller i Danmark og kan skifte til Bundesligaen. Der er måske rygter, men jeg ved intet om det. Det er vigtigt, at jeg fokuserer på mine opgaver her, siger tyskeren.

Til sidst i interviewet slår den store Brøndby-stjerne dog også fast, at han er glad for at spille i Brøndby, og at han nyder livet med familien i Danmark.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top