The perfect guide to the casino

Liverpool med vildt comeback: SÃ¥dan endte eftermiddagens Premier League-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpool og Manchester City fortsætter med at presse hinanden til det yderste efter en vild Premier League-eftermiddag.

Her til eftermiddag blev der spillet hele seks Premier League-kampe, og der var underholdning og drama for alle pengene.

Tidligere på dagen slog Bournemouth gæsterne fra Manchester United med 1-0, og derfor var der lagt op til en god og spændende eftermiddag.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Arsenal sikrede sig et enkelt point hjemme på Emirates, da Wolverhampton kom forbi. Kampen endte 1-1, og det ene point til hver hold sender Arsenal op på 5. pladsen, mens at Wolverhampton lægger sig på 11. pladsen.

På Villa Park kom VAR i den grad i fokus i flere omgange, da Liverpool vandt med 1-2 efter et vildt og neglebidende comeback. Liverpool scorede således i det 87. og 94. minut, hvilket sikrede dem tre point, og et forspring på seks point ned til Manchester City. Aston Villa er fortsat placeret som nummer 16 i tabellen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Luften er i den grad gået af ballonen i Norwich, og dagens kamp mod Brighton endte da også med et nederlag. Værterne vandt hjemme på Amex Stadium med 2-0, og det bringer dem op på 8. pladsen, mens at Norwich er placeret som nummer 19.

For anden gang på under en uge skulle Manchester City og Southampton møde hinanden, og denne gang var der mere spænding end i midtugens pokalkamp. Gæsterne bragte sig foran tidligt i kampen, men Manchester City sikrede sig sejren efter scoringer i det henholdsvis 70. og 86. minut af kampen. City er fortsat placeret som nummer 2 i tabellen, mens at Southampton er placeret som nummer 18.

Sheffield United har overrasket alt og alle i denne her sæson, hvor at oprykkerne med en solid defensiv sikrer dem mange vigtige point. Således blev det også til tre point her til eftermiddag, hvor at de hjemme på Bramall Lane vandt hele 3-0 over Burnley. Sheffield United rykker op på 6. pladsen, mens at Burnley er placeret som nummer 14.

Eftermiddagens sidste kamp var mellem West Ham og Newcastle, og her var der underholdning for alle pengene, da gæsterne vandt med 2-3 foran 60.000 tilskuere på Olympic Stadium. Sejren sender Newcastle op på 15. pladsen, mens at West Ham er placeret på ligaens 12. plads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top