The perfect guide to the casino

Dansk fodboldspiller kaster om sig med penge: Køber Rasmus Seebachs luksusvilla til 16.975.000 kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den danske pop-konge Rasmus Seebach, har normalt ikke meget at gøre med fodboldens verden. Nu er han dog hovedperson i en sjov historie, med en tidligere dansk landsholdsspiller.

I 2013, købte Rasmus Seebach en 234 kvadratmeter stor villa på Frederiksberg for 8.775.000 kroner. Altså noget af en pris, men det må Seebach være glad for den dag idag, for han har nemlig solgt den for hele 16.975.000 kroner ifølge boligsitet Boliga.dk.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Rasmus Seebach har da også lavet lidt på villaen siden købet, men derfor er det stadig en stor gevinst, og det er her, at fodbolden kommer ind i billedet. For villaen er nemlig ifølge Boliga, blevet købt af ingen andre end danske Anders Lindegaard. Anders Lindegaard skiftede denne sommer til svenske Helsingborg, hvor han har kontrakt frem til nytåret 2021, og noget tyder på, at han allerede er igang med at planlægge fremtiden.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Han har ikke spillet i dansk fodbold siden 2009, men i slutningen af 2021, vil Anders Lindegaard have rundet 37 år, og selvom mange målmænd stadig spiller i den alder, så tyder det på, at Lindegaard godt ved, at der ikke er meget tilbage i tanken. Men med en karriere, hvor han blandt andet har spillet i Manchester United, West Bromwich og Burnley i England, har han i den grad også tjent lidt penge til kontoen.

Anders Lindegaard har spillet fem landskampe, hvor han i en periode var fast inventar på bænken bag Kasper Schmeichel eller Stephan Andersen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top