The perfect guide to the casino

Tottenham-chef efter ydmygelse mod Bayern: Den er godt nok svær at sluge

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, var en meget skuffet mand efter nederlaget på 2-7 mod Bayern München i Champions League..

Det gik slet, slet ikke, som Tottenham havde håbet på i Champions League-kampen mod Bayern München. Efter at have været foran 1-0 endte argentinerens mandskab at tabe med 2.7.

– Den er svær at sluge. Vi er meget skuffede. Alt, hvad Bayern rørte ved, gik ind. Det er meget svært at acceptere, sagde Mauricio Pochettino efter ydmygelsen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Men vi må videre. Det her er, hvad der kan ske. Vi må holde sammen og se fremad. Det er nu, vi skal vise vores mentale styrke, sagde han.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Mauriicio Pochettino antydede, at der kunne være tale om en form for mæthed hos spillerne, efter at holdet i sidste sæson spillede Tottenham til klubbens første Champions League-fianle nogensinde.

– Jeg har hele tiden sagt, at det bliver en svær sæson. Det her handler ikke om, hvad der skete for flere måneder siden. Det handler om, hvad der skal ske nu. Sidste sæson er et lukket kapitel, og nu er tiden kommet til, at vi definerer et nyt projekt. Og det ændrer det her nederlag ikke på, sagde Tottenham-manageren.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top