The perfect guide to the casino

Real Madrids stortalenter sikrede sejren mens at PSG skuffede fælt

Foto: Ritzau Scanpix



Herunder kan du læse om PSG og Real Madrids respektive ligakampe.

Her til aften har der udover engelske og danske pokalkampe også været spillet almindeliga ligabold, hvor at flere hold i La Liga, Ligue 1 og Serie A har været i aktion.

I den franske liga skuffede PSG fælt hjemme på Parc de Princes, da de tabte med hele 0-2 til Reims, som tilmed også fik underkendt et straffespark af VAR i slutningen af kampen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Neymar var ellers tilbage for de franske mestre, men de løb altså ind i sæsonens andet nederlag i Ligue 1, som gør at de deler førstepladsen med upåagtede Angers.

M. Choupo-Moting blev også skadet i første halvleg, og måtte derfor lade sig udskifte, hvilket gør at PSG er uden en eneste rigtig angriber, da de alle sammen er skadet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I La Liga skulle Real Madrid erobre førstepladsen tilbage fra Atlético Madrid, som tidligere på aftenen vandt med 2-0 over Mallorca.

Det blev da også til en sikker sejr for Real Madrid over Osasuna, da stortalentet Vinicius Junior scorede til 1-0 i det 36. minut. I det 71. minut blev det andet brasilianske stortalent, Rodrygo, skiftet ind, og han skulle blot bruge ét minut på banen for at score til 2-0.

Dette blev også kampens resultat, og derfor er Real Madrid tilbage på førstepladsen i ligaen med 14 point efter 6 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top