The perfect guide to the casino

Overblik: Brøndby også i problemer i pokalkampen mod Skive: Sådan endte aftenens resterende pokalkampe

Foto: Ritzau Scanpix


Det var ikke kun FC København, som skulle komme i problemer ved dagens pokalkampe.

Brøndby var deltager i en rigtig målrig pokalkamp i Skive. Imens Brøndby skabte chancerne offensivt, og bare ikke kunne få den over stregen, så var Skive omvendt også fint med i kampen. Det blev dog Brøndby, som kom foran først efter pausen. Efter en målfattig 1. halvleg, kunne den nye angriber for Brøndby, Samuel Mraz, sætte bolden ind bag en noget sløj Skive keeper. Herefter havde Brøndby chancerne for at lukke kampen, men effektiviteten manglede, og i stedet straffede Skive et halvsløjt Brøndby-forsvar, hvor især Hjörtur Hermannsson spillede en stor rolle i begge Skives mål.

Læs også: FC København henter ny spiller!

10 minutter før tid sendte Mikkel Jespersen bolden i kassen til 1-1, og dermed skulle vi endnu en gang i forlænget spilletid. Her var det endnu en gang en halvleg med gode chancer til begge hold, men denne gang var det Skive, som skulle komme foran først. 109 minutter stod der på klokken, da Emil Søgaard sendte bolden i kassen. Ligesom da Hillerød scorede mod FC København, så kunne Skive heller ikke holde føringen mere end et par minutter, og fem minutter efter Skives 2-1 mål, scorede både Andreas Maxsø og Lasse Vigen. Dermed var kampen endnu en gang vendt 180 grader, og i overtiden fik Skive bolden i nettet til 3-3, men en meget tæt offside gjorde, at målet ikke gjaldt, og dermed kunne Brøndby ånde lettet op.

SønderjyskE mødte Hvidovre, og her lignede SønderjyskE længe en sikker vinder, efter mål af Christian ‘Greko’ Jakobsen og Marco Rojas. To sene mål af Hvidovre sendte dog kampen i forlænget spilletid, men her afgjorde SønderjyskE kampen, på to mål af Johan Absalonsen og Mart Lieder.

HB Køge sendte på hjemmebane Nykøbing FC ud med 1-0, på et mål sent af topscorer Martin Koch Helsted.

Der var også drama i AB, hvor Viborg kom på besøg. Her kom favoritterne fra Viborg foran i kampens første minut på et mål af den kun 17-årige Tobias Bech. Herfra så det godt ud for Viborg, men i kampens 75. minut, scorede Nichlas Rohde til 1-1 og dermed skulle også denne kamp i forlænget spilletid. Her trak AB det længste strå med to scoringer af Marcus Horbye og Frederik Christensen, og dermed kom der en lille pokalsensation i AB.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Marienlyst fik Superliga mandskabet fra Esbjerg på besøg, og her var der ingen tvivl om, at Esbjerg skulle videre. Jesper Lauridsen bragte gæsterne foran med 0-1, og selvom Marienlyst scorede i midten af 1. halvleg, så kunne Esbjerg sikkert spille sig videre, efter to mål af Adrian Petre og et mål hver af Mohamed Dauda, og Pyry Soiri i 2. halvleg. Dermed gjorde Marienlysts mål til 2-3 i det 67. minut ikke så stor en forskel i sidste ende, og dermed vandt Esbjerg med 2-5.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top