The perfect guide to the casino

Zlatan Ibrahimovics kontrakt udløber ved årsskiftet: Her vil han gerne spille næste år

Foto: Ritzau Scanpix



I en alder af 37 år, er svenske Zlatan Ibrahimovic i den grad stadig en populær mand.

Han har efterhånden spillet i et hav af klubber, men siden marts 2018, har han spillet i MLS, hvor han har tørnet ud for LA Galaxy. Her udløber kontrakten dog allerede ved årsskiftet, og derfor skal den svenske stjerneangriber snart have styr på sin fremtid. Og nu har han været til møde med LA Galaxy, lyder det fra den amerikanske journalist Kevin Baxter ifølge Expressen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Kevin Baxter mener at vide, hvad Zlatans planer er efter nytåret, og selvom han offenligt har tilbudt sig til Manchester United, så er det altså en kontraktforlængelse med LA Galaxy som han mener, at der er størst chance for.

– Det var et langt og seriøst møde, og det kan være givende for begge parter, lød det fra Baxter i LA Galaxy-podcasten Corner of the Galaxy

Det ville da også være mærkeligt, hvis LA Galaxy ikke har lyst til at holde på svenskeren. Hele 48 mål og 11 assists på 52 kampe er det blevet til, og den statistik gør ham altså til den 3. mest scorende spiller i klubbens historie, kun overgået af Landon Donovan og Robbie Keane. Kevin Baxter udtalte også i podcasten, at Zlatan ‘fylder 38 og styrer kampene fuldstændigt’.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det har dog også sin pris, da Zlatan Ibrahimovic menes at tjene omkring 50 millioner kroner om året, hvilket er den bedst betalte løn i MLS’ historie.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top