The perfect guide to the casino

Vandt fire Premier League titler og en Champions League med Manchester United: Nu indstiller han karrieren som 31-årig

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester United har efterhånden haft mange sjove spillere, som til tider så virkelig gode ud, men som aldrig endte med at blive de helt store superstjerner.

Tilbage i 2007, hentede Manchester United den dengang 19-årige Anderson i FC Porto, for et betydeligt beløb. Her var han udset som det helt store talent, som skulle slå sig igennem på Manchester Uniteds midtbane. Det blev dog en noget blandet succes for Anderson i Manchester United, hvor han nåede at spille 181 kampe for klubben. Her scorede han ni mål, leverede 21 assists og fik samtidig 14 gule kort.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I 2014 blev han udlejet til Fiorentina, og da lejeperiode var slut, skiftede han tilbage til hjemlandet Brasilien, hvor Inertnacional stod klar med en kontrakt. Her var han i en periode udlånt til Coritiba FC, og har siden august 2018 spillet for Adana Demirspor i Tyrkiet. Nu har den 31-årige brasilianer dog valgt at smide støvlerne på hylden, og får istedet et job uden for banen i Adana Demirspor, sådan lyder det fra klubbens bestyrelsesformand.

– Anderson var med i opstarten, men var ikke en del af holdplanlægningen. Han fik et job, gik på arbejde og besluttede at stoppe med fodbolden. Han reducerede sin kontrakt fra 600.000 euro til 200.000, og han fortsætter med at arbejde i vores klub. Jeg tror, det bliver rigtig gavnligt for især vores udenlandske relationer, siger Murak Sancak ifølge goal.com til Radyospor.

I hans tid i Manchester United blev det også til fire Premier League titler, en Champions League titel samt to engelske cuptitler. Han vandt samtidig i 2008, den prestigefyldte pris ‘Golden Boy’. Desværre var han også en del skadet i hans tid i Manchester United, og af de grunde blev det heller ikke til mere end ni landskampe for det brasilianske landshold, hvor han fik debut som 20 årig.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Anderson har igennem sin karriere spillet for Gremio, FC Porto, Manchester United, Fiorentina, Internacional, Coritiba FC og Adana Demirspor.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top