The perfect guide to the casino

Ny vild udskiftningsregel på tale – Helt særlig årsag bag reglen

Foto: Ritzau Scanpix



Nu ligner det endelig, at der i fodboldens verden kommer en fornuftig regel, som tilgodeser spillernes helbred.

Når en spiller kommer i en duel og slår hovedet, bliver de tilset for hjernerystelser i op til tre minutter, men da holdet i mellemtiden mangler en spiller, bliver undersøgelsen hastet færdig, så spilleren kan komme på banen igen. Det kan være særdeles farligt, og det vil International Football Association Board nu ændre på.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

En ny regel skal nemlig gøre, at spilleren kan blive undersøgt i op til 10 minutter. Det lyder jo ikke så godt for den klub, der så mangler en spiller, men her kommer twistet ind. Imens undersøgelsen foregår, må klubben skifte en midlertidig spiller ind, så de ikke er i undertal imens den skadede spiller kan blive undersøgt ordenligt. Derfor er der ikke tidspres for lægestaben, og det er noget man har set i andre sportsgrene.

I fx rugby og cricket har man lignende regel, og den fungerer super godt, da man dermed tilgodeser spillernes helbred, og samtidig ikke skader holdets præstationer. Fra den 23. oktober vil der nu være møder omkring den nye regel i Zürich, sådan lyder det ifølge The Athletic. Dog kan vi vente helt frem til marts næste år, før en beslutning om en ny regel træder i kraft.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

FIFpro, som er den internationale spillerforening, har tidligere været ude og udtale, at man frygtede dødsfald, hvis der ikke kom nogle nye tiltag ved hovedskader. Det ser endelig ud som om, at det er ved at ske.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top