The perfect guide to the casino

Hobros sportschef bekræfter: Emmanuel Sabbi var millimeter fra skifte hertil denne sommer

Foto: Ritzau Scanpix



Hobro IK slog FC København med 2-1 igår på hjemmebane, i hvad der var en noget speciel kamp. Spillet flød slet ikke for FC København, imens Hobro slog til, og scorede to lynhurtige mål, og samtidig fik lukket ned for FCK.

Målscoreren til 2-0 blev Hobro-stjernen Emmanuel Sabbi, som endnu en gang viste sin målfarlighed. Sabbi har nu scoret tre mål i denne sæson, og i sommers blev han sat i forbindelse, med et skifte væk fra Hobro. Her blev Brøndby blandt andet nævnt i flere omgange, men intet konkret kom på bordet, og derfor blev han i Hobro. Nu afslører Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, at de ellers var yderst tæt på at sælge Sabbi denne sommer.

PĂĄ Spillehallen fĂĄr du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Vi var enige med en stor fransk klub om et køb af Sabbi. Men de sprang fra pĂĄ sidste dag. Det var jeg dengang lidt ærgerlig over. Jeg mĂĄ dog indrømme, at jeg efter sejren over FCK i dag er glad for, at han er blevet. Han spiller jo en fremragende kamp. Han er slet ikke færdig med at udvikle sig. Kan vi fĂĄ hans kontrakt forlænget, kan det være, at vi fĂĄr et flot salg til næste sommer, lyder det fra Jens Hammer Sørensen til BT.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Den 21-årige amerikaner kom til Hobro for to år siden fra spanske Las Palmas, og har på de seneste år udviklet sig, til at være en af de største stjerner i Hobro. Her er det blevet til 60 kampe, hvor han har scoret 12 mål og leveret fem assists. Hobro endte ikke med at sælge hverken Sabbi, Kirekvold eller Babayan, men da økonomien i Hobro er lidt anstrengt, kan det ende med, at de behøver at sælge en af de tre, hvis økonomien skal holde.

– Der er et hul i forhold til sidste sæson. ForhĂĄbentlig kan vi denne gang fĂĄ det lukket via tv-pengene. Men skal vi fremadrettet stadig spille fodbold i Superligaen, kræves et større lønbudget. SĂĄ et godt spillersalg af og til kan være med til at løfte os økonomisk. Jeg er da lidt ærgerlig over, at det i denne sommer hverken er lykkedes at sælge Sabbi, Babayan og Kirkevold. NĂĄr det er sagt, er jeg stolt over holdet. Sejren over FCK var fuldt fortjent, lød det fra Hammer Sørensen til BT.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top