The perfect guide to the casino

David De Gea forlænger med Manchester United: Hans løn slår alle rekorder i Premier League

Foto: Ritzau Scanpix



David De Gea har forlænget kontrakten med Manchester United. Ifølge britisk presse bliver den spanske målmand den højest lænnede spiller i Premier League.

David De Gea har forlænget sin kontrakt med Manchester United, så den løber frem til 2023 – med option for yderligere et år. Det skriver den engelske klub på sin hjemmeside.

– Da jeg kom til Manchester United i 2011, havde jeg ikke drømt om, at jeg ville få mere end 350 kampe for klubben. Men nu har jeg min fremtid på plads, og det er jeg rigtig glad for, siger den spanske målmand til hjemmesiden.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Manchester United oplyser ikke, hvor mange penge klubben må af med i løn, men ifølge britisk presse skal David De Gea have svimlende 15 mllioner pund (130 millioner kroner) i løn om året for at vogte buret for ‘De Røde Djævle’. Det gør ham til den højest betalte spiller i Premier League.

Det forklarer samtidig, hvorfor forhandlingerne har været langvarige.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Manchester Uniteds vice-præsident, Ed Woodward, har både været kritisk over for beløbet og optionen på et ekstra år, men han har altså måttet give sig.

David de Gea kom til Manchester United fra Atlético Madrid, og han havde i begyndelsen problemer med at slå danske Anders Lindegaard af holdet. Men siden har den nu 28-årige målmand spillet 367 kampe for de engelske rekordmestre.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top