The perfect guide to the casino

Officielt: Arsenal-stjerne skifter væk på en lejeaftale – Fortsætter karrieren i Serie A topklub

Foto: Ritzau Scanpix


Tidligere kunne man læse på footy.dk, at Henrikh Mkhitaryan var på vej til AS Roma, da han blev spottet i den italienske lufthavn med et AS Roma tørklæde. Nu er handlen officiel.

Det er Arsenal, som bekræfter, at Henrik Mkhitaryan skifter til AS Roma på en lejeaftale. Det bliver en lejeaftale, som gælder resten af sæsonen, og Roma betaler Arsenal omkring 22 millioner kroner, for at leje armeneren.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Han kom til Arsenal i den eftertragtede byttehandel med Alexis Sanchez tilbage i januar 2018, og selvom det ikke er blevet til den store succes for armeneren i Arsenal, så må man indrømme, at han trods alt har præsteret bedre, end hvad Alexis Sanchez har gjort i Manchester United. Nu er begge spillere dog kommet videre, men skal stadig spille i samme liga, da Sanchez er smuttet til Inter, og Mkhitaryan nu er at finde i Roma.

30-årige Mkhitaryan kommer derfor tilbage til Arsenal næste år, hvor han så kun vil have et år tilbage af sin kontrakt. I hans tid i Arsenal er det blevet til 59 kampe, hvor han har scoret ni mål og leveret 13 assists.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top