The perfect guide to the casino

FC Barcelona-stjerne rejser hjem fra landsholdslejren for at få styr på fremtiden – FC Barcelona vil lave vild byttehandel

Foto: Ritzau Scanpix


Der er fuld gang i transfervinduet, hvor vinduet i Danmark, Spanien og Italien stadig er åbent. Nu er de næste rygter igang om, at FC Barcelona kan miste en af deres profiler, på aftenens sidste timer.

Ivan Rakitic er nemlig rejst hjem fra Kroatiens landsholdslejr, og det er ikke af disciplinære årsager, at han bliver sendt hjem, men derimod for at få styr på sin fremtid, ifølge Mundo Deportivo. Her skulle Juventus være rigtig interesseret i, at hente den 31-årige kroat.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Ivan Rakitic skulle dog ikke være vildt interesseret i at skifte til Juventus, men derimod vil han hellere blive i FC Barcelona. Dog er FC Barcelona interesseret i Federico Bernardeschi fra Juventus, og derfor kan det ende med, at der kommer en byttehandel på plads, hvis skiftet skal blive en realitet.

Ivan Rakitics kontrakt med Barcelona udløber i 2021. Den 31-årige midtbanestjerne kom til Barcelona tilbage i 2014, og har sidenhen spillet 269 kampe for klubben. Her er det blevet til 34 mål og 37 assists. Han har samtidig været med til at vinde Champions League en gang, det spanske mesterskab fire gange og fire spanske cuptitler.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top