The perfect guide to the casino

Bombe fra AGF: Henter tidligere stjerne hjem fra udlandet

Foto: Ritzau Scanpix


AGF er yderst aktive på transfervinduets sidste dag. Det er blot kort tid siden, at de bekræftede tilgangen af den hollandske back Kevin Diks, og nu er en ny spiller blevet bekræftet.

AGF henter deres tidligere målmand Aleksandar Jovanovic tilbage, som spillede i klubben fra 2016-2018. I 2018 skiftede han til SD Huesca, som spiller i den 2. bedste spanske liga. Her fik han en kontrakt frem til 2021, men efter kun 12 kampe for Huesca, vender han tilbage til Aarhus. Til AGFs hjemmeside har Jovanovic udtalt, at han ser frem til en fremtid i AGF igen.

– Jeg er meget glad for udsigterne til at komme tilbage til AGF, hvor jeg havde en rigtig god tid i klubben, da jeg var her sidst. Jeg ser frem til at bidrage til holdet og til den talentfulde gruppe af målmand, der er i AGF. Og så glæder jeg mig ikke mindst også til at se de fantastiske tilhængere og Ceres Park igen – jeg kan ikke vente med at komme i gang siger Jovanovic til klubbens hjemmeside.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Aleksandar Jovanovic kommer angivenligt til på en lejeaftale frem til nytåret, og på Twitter er AGfs fans, mere end lykkelige over tilgangen af Jovanovic, som altså er lidt af en fanfavorit.

26-årige Jovanovic nåede at spille 73 kampe for AGF. Her lukkede han 90 mål ind, imens han holdt clean sheet 21 gange.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top