The perfect guide to the casino

Endnu en: Fenerbache er millimeter fra ‘Zanka’ – Nu vil de hente denne store danske landsholdsstjerne

Foto: Ritzau Scanpix


Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, skulle angivenligt være meget tæt på et skifte til Tyrkiet, hvor Fenerbache skulle stå klar med en stor kontrakt til danskeren, som skal finde ny klub denne sommer.

Nu kan den tidligere FCK-stjerne dog få selskab af et velkendt ansigt. Ihvertfald skriver Estadio Deportivo, at Fenerbache og Sevilla forhandler om en aftale, som skal sende Simon Kjær en tur til Tyrkiet. Det ville da heller ikke være første gang, at Simon Kjær kommer til Tyrkiet.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Tilbage i 2015, skiftede Simon Kjær til netop Fenerbache, og her spillede han i to år før han smuttede til Sevilla. Nu tyder alt dog på, at han efte to år i Spanien, har tænkt sig at vende tilbage til Tyrkiet. Hos Unibet er han også favorit til at fortsætte karrieren i Fenerbache, og giver således også kun pengene 1,33 gange tilbage, imens en fortsættelse af karrieren i Sevilla giver odds 2,50.

Det kan derfor ende med, at Fenerbache køber de to danskere, som med stor succes dannede makkerpar, ved VM i Rusland, da Danmark på uheldig vis, røg ud til de senere sølvindere fra Kroatien.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top