The perfect guide to the casino

FC Midtjylland-stjerne fortæller: Jeg forlader klubben men jeg har visse krav først

Foto: Ritzau Scanpix


Marc Dal Hende har visse krav før at han skifter væk fra FC Midtjylland.

Marc Dal Hende har været en enorm profil for FC Midtjylland i to og en halv sæson, men han ligner bestemt en mand, som er på vej videre denne sommer.

Han er dog stadigvæk en del af FC Midtjylland-truppen, men han regner bestemt ikke med, at være en del af Kenneth Andersens planer for den nye sæson.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

– Det er selvfølgelig ikke optimalt, hvis jeg skal gå her uden at spille frem til slutningen af august, men jeg har det også sådan, at en måned fra eller til skal ikke være det afgørende. Det falder på plads, når det rette tilbud er der, siger Dal Hende til Herning Folkeblad og tilføjer om sine ønsker:

– Det behøver ikke nødvendigvis være et stort skridt opad rent sportsligt. Men det skal være et eventyr, som min familie og jeg synes, ser interessant ud. Jeg er meget åben. Jeg kan spille alle steder.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

På pladsen som venstreback har FC Midtjylland allerede svenske Joel Andersson som kan dække pladsen, mens at de også har hentet brasilianske Paulinho, som unægteligt gør sig på pladsen som venstreback.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top