The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-stjerne afslører: Vil hjem til Parken

Foto: Ritzau Scanpix


F.C København kunne i lørdags fejre klubbens 13. mesterskab, og her var der kendt besøg i Parken. Den tidligere F.C København kaptajn, Thomas Delaney, sad klar på tribunen, til at fejre guldet med hans tidligere holdkammerater og klub. 

Thomas Delaney skiftede i 2017 til Werder Bremen, og blot halvandet år efter skiftede han til Borussia Dortmund. Her blev det i første sæson til sølvmedaljer, hvor de sluttede lige bag Bayern München. Derfor var Delaney glad for, at det blev til guld og ikke sølv i FCK.

– Det var dejligt at se FCK blive mestre. Nu kunne jeg jo ikke selv fejre guld med Dortmund, så jeg tog i Parken for at få lidt guldstemning. Jeg følger selvfølgelig stadig meget med i FCK – det, tror jeg, alle tidligere FCK-spillere gør, siger Thomas Delaney til tipsbladet.dk.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

I Parken blev der taget afsked med en af klubbens største spillere gennem tiden, i form af William Kvist. Netop Kvist, er en person som Delaney har lært rigtig meget af, og derfor var det også en fortjent hyldest William Kvist modtog, hvis man spørger Thomas Delaney.

– Det har været en dejlig rejse med William. Han har kendt mig, siden jeg var 16 år, og jeg har kigget meget på hans professionalisme og alt, han har gjort for at få så flot en karriere. Han er måske ikke den største stjerne, der har været i FCK, men helt klart den største spiller. Han er 100 procent en kulturbærer i FCK.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Det er også i forbindelse med William Kvist, at Thomas Delaney nævner, at han håber at gøre ligesom William Kvist, og vende tilbage til klubben, efter hans udlandseventyr er slut. Derfor afslører Delaney, at det altså ikke er ligenu han har tænkt sig at vende hjem, men at det helt sikkert står skrevet i planerne, engang i fremtiden.

– Jeg vil gerne hjem til FC København på et tidspunkt, men der er lang tid til endnu, siger Delaney til tipsbladet.dk

Thomas Delaney har spillet 246 kampe for FCK. Her er det blevet til 24 mål og 17 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top