The perfect guide to the casino

Sport: Kostede 781 millioner kroner – Nu er klubben klar til at sælge stjernen

Foto: Ritzau Scanpix


Da Neymar valgte at skifte FC Barcelona ud med PSG i 2017, skulle Barcelona ud og finde en erstatning, hvilket var rigtig svært. Valget faldt på Ousmane Dembélé, men det er ikke blevet til den håbede succes. 

Neymar blev solgt for omkring 1,6 milliarder kroner, og det gjorde, at klubberne vidste, at Barcelona havde massere af penge at brænde af. Derfor blev prisen også rigtig høj på Ousmane Dembélé, og Borussia Dortmund endte med at sælge ham for omkring 781 millioner kroner, plus diverse bonusser.

FÃ¥ op til kr. 1.500,00 i gratis spil

I denne sæson, er det blevet til blot 14 mål og 9 assists i 42 kampe, og Dembélé har ikke leveret op til forventningerne. Derfor skulle Barcelona, ifølge det spanske medie Sport, pønse på at sælge den 22-årige franskmand til sommer. Dog sker det primært kun, hvis Barcelona modtager en bud, som er tilfredsstillende for klubben.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Det var i Borussia Dortmund, at Ousmane Dembélé slog igenem, og her blev det til hele 21 assists samt 10 mål i 49 kampe. Dembélé har kontrakt med FC Barcelona indtil 2022, og har vundet to spanske mesterskaber samt en spansk cuptitel. Udover trofæer på klubplan, så var han også med på Frankrigs landshold, da de i sommeren 2018, vandt VM-guld i Rusland.

Ousmane Dembélé har spillet 65 kampe for Barcelona. Her er det blevet til 18 mål og 17 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top