The perfect guide to the casino

Real Madrid vil sælge tre verdensstjerner for 2,2 milliarder kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Zinedine Zidane tog over i Real Madrid, da man efter en frygtelig sæson, valgte at fyre træneren. Nu skal Zidane genrejse Real Madrid, og sørge for at vinde trofæer i næste sæson. 

Real Madrid har da også allerede hentet forstærkninger, men den helt store stjerne mangler stadig at blive offentliggjort. Når spillere skal købes, skal der også andre spillere den anden vej, og her planlægger Real Madrid at skaffe sig af med tre af de helt store stjerner.

FÃ¥ op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Der er tale om Gareth Bale, Isco og James Rodriguez, som ikke skal forvente at have nogen fremtid i Real Madrid. Ifølge plbold.dk, så håber Real Madrid, at de tre stjerner kan indbringe 300 millioner euros eller lidt over 2,2 milliarder kroner. Hvis det ikke lykkedes at sælge de tre stjerner for den håbede sum, så skulle Real Madrid også være klar til at sælge Keylor Navas, Dani Ceballos, Mariano Diaz og Lucas Vazquez.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Problemet med Gareth Bale er, at han tjener enorme mængder af penge, og derfor ikke nødvendigvis er interesseret i at skifte, hvis han mister for mange penge på en kontrakt med en ny klub. Ifølge Marca, skal spillerne sælges, fordi Real Madrid ønsker at skabe plads til Ferland Mendy, Eden Hazard og Luka Jovic. Udover dette, er Paul Pogba, Christian Eriksen og Neymar i flere omgange, blevet rygtet til Real Madrid.

Real Madrid sluttede på en skuffende 3. plads i denne sæson, og røg ligeså skuffende ud til Ajax i Champions League.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top