The perfect guide to the casino

Spanske medier: Tidligere Real Madrid-spiller bliver Virgil Van Dijks nye forsvarsmakker i Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix


Der startede en debat omkring Virgil Van Dijk, da Liverpool valgte at gøre ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde. Han har dog bevist for alle, at han er pengene værd, og nu er Liverpool på udkig efter en makker til den brølstærke hollænder. 

Her er flere navne blevet nævnt, men nu er det en spiller fra La Liga, der bliver nævnt som Van Dijks mulige forsvarsmakker. Ifølge plbold.dk, så er Diego Llorente ifølge spanske kilder interessant for Liverpool, som overvejer at købe ham til sommer. 25-årige Diego Llorente har kontraktudløb i 2022.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Llorente spillede i sin ungdomstid, og i sin første seniortid i Real Madrid, hvor han aldrig formåede at slå igennem. Derfor skiftede han i 2017 til Real Sociedad, og her har han i flere omgange vist glimrende forsvarsspil. Det var da også primært på Real Madrid Castilla, at han spillede, da han blot fik 3 optrædender på Real Madrids førstehold.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Prisen på Diego Llorente skulle være betydelig mindre end Van Dijks, og ligge omkring 225 millioner kroner. Historien melder intet om, at Liverpool har tænkt sig at sælge nogle af deres andre forsvarsspillere for at få plads til Diego Llorente. Liverpool har stadig en uhyre vigtig kamp tilbage, når de tager imod Tottenham i Champions League finalen.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

25-årige Diego Llorente har spillet 57 kampe for Real Sociedad. Her er det blevet til 7 mål, 15 gule kort og et enkelt rødt kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top